Redovisning

Sådär en redovsining avklarad, en stor kvar och den blir på måndag,sedan är det bara en liten kvar också och därefter hemtentan som ja inte vill ha, men ska försöka göra den så fort som möjligt så jag kanske till å med kan vara färdig nästa fredag.. . vilket betyder att jag bara har 9 dagar engelska kvar! Wiihooo och än så länge är ja godkänd i allt! fick tillbaka tentan och en annan uppgift, båda med goda kommentarer och resultat! Jag är nöjd!

Redovsningen då.... ja du har aldrig varit med om liknande vet inte heller om ja ska skriva det med hänsyn till en i gruppen... äsch ni vet ju inte vem det är ändå så... personen ifråga somnade iaf på redovisingen... i part 2 av vår oral pres, så får vi sitta ner för då är det diskussioner i helklass och då somnade personen...hela klassen såg ju detta naturligvis och läraren också:) Jaja så kan det gå.

Sommarlängtan har faktiskt vänt nu, nu ser ja framemot den då ja och hunny inte behöver va ifrån varann i en månad... vi ska ju som sagt fira midsommar i hop i helsingfors..

Herregud om 2 ½ veckor åker ja hem  åbörjar jobba... det e inte klokt! denna termin gick faktiskt fort den med

Nu förbereda project work oral presentation!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback