Söndag

jaa.. tråksöndag.. är stressad vilket inte är bra på massa aspekter men främst på en. Ja har svårt att andas är tung oi huvet och så,, ja längtar till tentan är skriven... men då börjar ju 4 andra kurser direkt så någon vilning blir det ju inte.. Ska dock unna mig en valbodag dan efter tentan elle något.. det är ja banne mig värd!

Melodifestivalen igår, kul! Vi hade det väldigt trevligt varmt också.. och vi tävlade också om vem som satte mest rätt om vilken ordning artisterna blir i... ja och erik blev sämst med ett rätt - självklart Perelli att hon skulle vinna... Jag ville inte att hon skulle vinna så röstade på bröderna Rongedahl, de är ju bara för sköna! Älskling röstade på Nordman och det hade faktiskt vart häftigt om de gick vidare... NORDISK musik!
Lille Amy som behöver tandställning blev mkt sämre än va ja trott.. borde kanske röstat på henne eftersom länder å så brukar rösta på grannländerna... och amy är ju från jököping alltså bara cirkus 7 mil från min lilla håla:)

Pratade lite med far innan, de kommer visst hem på tisdag minsann, är ju då i thailand fortfarande, om ett år är vi ckså där:) Men ja vill också åka bort som in i tusan! Men har dock börjat planera sommaren... ja och älskling kanske ska låna mams och dads klubbor och gå en 9 ¨hål på golfbanan vid campingen.. får väl se om det blir av:)
Längtar så frukatansvärt till sommaren... hatar engelskan!!

Något ja me hatar är att ja måste betala försäkringskassan för bostadsbidraget.. och inte kan ja få slippa heller för de ser de ingen mening med! Tycker fortfarande de är deras fel! Men men, va är en vanlig dödlig mot dom!?


Nu ska ja la försöka plugga lite, men någon ambtion finns inte... har ja gått halvt gått in i väggen? Nä J, tyck upp dig!!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Nej ja va bara lite upprörd, ja saknar dig något oerhört nu med! Har det hänt nåt? Du vet attt det bara är att ringa!!
Puss

2008-03-17 @ 19:40:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback