Sociala liv

Henrik frågade vår kära lärare Eerrriiic när vi ska få tillbaka vårt sociala liv.. tyckte ja va en bra fråga.. men svaret av Eerrrriic var lite sämre dock.. socialt liv hehe det undrar ja med, har inget själv just nu... typ fast på engelska då förstås.. '

Kul.

Eller inte.

Men det stämmer, ingen har tid att göra nåt annat än att plugga.. Ulrika fick tex säga nej till att träffa en kompis hon inte sett på länge för att vi måste plugga som galningar 2 veckor och 2 dar till.... då är theeee exaaaamm.... med brittiskt utal av vår käre erik som igår hade stoppat in skjortan så mkt i brallerna att det såg ut som att han vart tvungen å dra upp byxorna långt upp i kina för att skjortan skulle nu ner i byxorna! hrm,, intresseklubben antecknar??

ok om det inte va intressant så är detta det.. eller kanske va vet ja! Iaf så när ja gick hem från skolan så går ja alltid boulognern.. och där va ´det en stackars liten hare som satt och tittade!:) Så söt så, men då han satt där så fint under parkbänken, då får fula stygga skatan syn på stackars haren och börjar retas med den! Haren blir ju lite rädd och springer lite, men skatan hänger med och jagar den... det kommer en tillskata så de hjälps åt.. och stackars haren springer först i cirklar ihop om att skatorna ska lägga av, men de gör de inte... till slut springe haren fort fort över lekparken i boulognerskogen till en buske dit skataorna inte kom åt!!
Hahahah rätt åt dumma skatorna!! Men va ja tyckte synd om stackars haren!!

Nåväl... nu måste ja faktiskt plugga.. klockan den rinner iväg...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback