Å åter en vecka har gått

Japp fre igen, finns det bara måndag och fredagar på denna vecka? Drömde återigen om tentan - ja klarade det (precis), hoppas den drömmen blir sann... drömde en massa.. vas hos Danielle och hennes föräldrahem där det va en massa discolamper och grejer,, skulle ha nån scen där? Gumman, gör ni om hemma?
De som gjorde tentan btw va min gamla 1-6 klass plus några andra ja gått med i högstadet gymnasiet... hm!


Igår var det en låång dag... torsdagar brukar va långa nu för tiden..  från halv 9- 17 och sen hem för att plugga ytterligare 1 och en halv timme... ja somnade ganska gott sen.. Men ack va trötta U, S och ja va igår,. flams och trams hela dan kändes det som, men vi fick också det vi skulle ha gjort gjort..
det blev inställd lunch igår med en vän, så ja hängde med S och U till nian en sväng, S skulle byta en sak.. både ja och U hade mat med oss så vi åt aldrig i nian (fast de luktade så gott!) utan åkte tillbaka till skolan å åt vår lunch... men usch efter maten hade de vart skönt med en tupplur, vi blev så trötta! Men tyvärr, det väntade två pass a written com och lecture i grammar (DEN SISTA!) ..!

Nu sitter ja här och ska förbereda oral pres... kommer va så nervös på måndag så det är inte sant! Brukar va mkt nervös att redovisa på svenska, hur kommer de då inte bli med engelskan!?

Usch och fy!


Trevlig helg

Kommentarer
Postat av: sofie A

hejsan kusinen.. nu ha jag fixat en blogg med.. fast inga kort än... jag la till dig i mina kontakter..*le* hoppas allt är bra med dig annars.. kram

2008-03-14 @ 11:37:12
Postat av: Johanna

Här är det bra, men mkt plugg dock, läser engelska denna termin vilket är en av de tyngsta ämnen man kan välja! Så mkt att göra med andra ord!

Hittar ni på då?

Kram

2008-03-15 @ 18:53:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback