Jag överlevde

Ja ja va ju nervös idag, men överlevde, kommer ja överleva hela våren? Det lär märkas när sommarn kommer - längtar till sommarn bara för det men ändå inte.. för då försvinner mina töser och ännu en sommar från Ä, fast denna blir nog lite bättre än då än förra sommarn. Vill jobba för ja vill åka utomlands i höst igen. Vill åka Med A och hennes F.. och älskling såklart.. vore så superkul, ska allvarligt föreslå  denna sak till henne, fast hon borde ju läsa detta faktiskt? Vad sägs om Greece, kära A i höst? F har säkert råd!:) VILL! En restresa vore super, i sept? Ok klart, då har vi bestämt det:)

Ok engelskan går bra, men har sån jävla huvudvärk och har haft det en vecka nu att ja undrar hur det kommer gå om ja ska ha det hela våren.. kan inte koncentrera mig och det behövs verkligen i grammarkursen  för där går det foooortttt som f*n... att skriva, titta i handouten och lyssna på honom går bara inte.. missar alltid nåt! KORVSTOPPNING!

Oral communicationen startade idag, gick sådär, klarade väl uppgiften men ack va svårt ja har att hitta rätta orden, men men alltid knaggligt innan man kommer in i  det, som det var i kära Thailand!

På torsdag, ska vi plugga på fm i skolan, har en massa uppgifter att göra, sedan är det written com på em,, ingen mer grammatik denna vecka iaf förutom självstudier, tacka f*n för det:)


Nu något mer argsint:

Hatar alla hundägare som har koppel på sina hundar som går över nosen på dem... om de drar lite för mkt får nosen och kanske även nacken stryk, vilket jag tycker är rena rama djurplågeriet..! Tänk er själva att så fort ni går för fort så rycker någon till i er näsa så att ni tvingas vrida huvudet och kansek sträcka det eller vad.

Nä om man ska ha en hund måste kunna fostra den så den slipper hemska koppel och munkorg och allt va det kan va! Annars om man inte klarar det ska man inte ha en hund!


Nu plugga

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback