Helvete

Sorry för svordomen - men helvete!!

Ja ska betala tillbaka mitt bostadsbidrag ja hade första året här i gävle.... niiiiicccceeeeeeeee... not.. har redan gjort det en gång, men nu en ännu större räkning! farväl lönen igen!

Ska dock skriva ett argt mail till försäkringskassan efter att pappa tyckt det.. (vid såna här lägen är pappa bra å ha=)) försökte tigga till mig lite pengar av far men det gick inge vidare:) Han bara skrattade den jäkeln:)

Jaja som pappa sa det är väl bara att bita i sura äpplet antar ja.. men ett mail ska de få de j*****a på försäkringskassan!





------------------------

Nu är det skickat,, skällde lite på dem, tycker det är deras fel att ja överhuvudtaget fick det då de är de som sjabblat med mina uppgifter tydligen.. hoppas på det bästa att ja slipper betala, men det kan man i stort sett glömma, men hoppas kan man väl alltid..

Kommentarer
Postat av: D

JOhanna lilla, du vet väl att man inte får något bostadsbidrag när man arbetar!! Det är bara att snällt betala!

2008-01-30 @ 09:25:53
Postat av: j till d

men hörrö du, ja studerar faktiskt på heltid, de e deras fel från första början att ja fick nåt överhuvudtaget eftersom ja tydligen inte hade rätt att få det,, så skrivit mail till dom att ja tycker det e deras fel och att ja ska slippa betala för det,, typ:)
Får väl se va de j******a säger på Försäkringskassan!

2008-01-30 @ 10:19:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback