Hejdå - vi ses till sommarn! :(

Ja så känns det iaf, såååå mkt denna vår att det känns som att plugget både kommer inkräkta på min motion och helgerna, känns inte så kul!

Vi var många som ska läsa, delades upp i tre grupper, hade tur som kom ihop med Sofie för vi har kommit överens om att plugga ihop, ville ha en Maria till oss men hon hamnade i en annan grupp, men kanske kan hon byta!

Det känns inte bra med att läraren går ut med att detta är en intensiv kurs och att ta jobb vid sidan av är inte att rekommenderas.. då vet man att det kommer bli tufft, det är mkt att göra!
Både ja och Sofie fick ont i magen - va har vi gett oss in i? Men med hjälp av varandra så hoppas hoppas ja att vi fixar detta.. men just nu känns det jobbigt!

Helgen var trots allt hyffsat lugnt med lite plugg bara, har cirka 250 sidor kvar attt läsa - ligger alltså före mitt schema:)
I fredas va J, E och D hos oss och tog det lugnt och käkade godis och chips, sedan i lördas var patriks arbetskamrat och hans tjej här och då bjöd ja på blåbärspaj  och vi tittade på film, skön helg alltså:)
Igår skulle ja vart med på bastufesten men hade lite grejer att fixa, så ja avstod från detr...
Ringde också min bästa kompis och vi pratade ett tag - var skönt att prata av sig! Tack för att du finns gumman!


Nu i veckan blir det mer plugg, så ha det gött

Kommentarer
Postat av: Danni

Saknar dig också Johanna! Du vet att du fixar detta med skolan, du om någon! Men det är viktigt att ta sig lite tid till andra saker ibland också för att orka koncentrera sig på skolarbetet. haha, här pratar en som var världsbäst på att plugga ;) Inte kanske, men det är viktigt att du mår bra Johanna. Det är viktigast! Ta hand om dej min lilla vän! puss

2008-01-21 @ 16:38:25
Postat av: Johanna till Danni

Tack för ditt stöd! Ja ja får så lov och fixa det helt enkelt, kommer förhoppningsvis bli lättare ju längre tiden går! Hur går det på jobbet då? Kram

2008-01-22 @ 10:45:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback