vi är bäst!

Vi är bäst ingen protest, mohohaahahha!!!

Vi fick SUPERBRA kommentarer från examinatorn! "det va en fröjd att läsa detta arbete" och hon hade inget negativt att säga!
Hon hade till å med kontaktat en lärare som ska hålla en nystartat föräldrakurs till våren om att "det kommer ett exarbete" till dom och som de ska använda som kursmaterial!! Dessutom sa hon att vi inte ska bli förvånade om vi blir inbjudna till ett seminarie i den kursen!! Kan det bli mkt bättre ?? Att till å med exarbetet ska användas som kursmaterial!! det är "fucking unbelievable" (som Gordon Ramsey säger) .. Snacka om att jag och L växte 2 meter..!! det kom alltså inga motgångar för oss --- vi som väntat oss det... alla verkligen ALLA som läst vårt arbete har överöst oss med beröm, jösses alltså! Arbetet är också klart över godkänd Cnivå så det ska bli väldigt spännande å se vad slutbetyget blir..... roliga är att vi numera kan titulera oss som färdigutbildade lärare :D:D:D Vi är alltså numera högutbildade!!!!!

Jag vill tacka.... nä tänker inte göra nåt tal,, trots huvudvärk är ja så uppspelt över alla bra kommentarer,  måste nog varva ner lite nu,, nervositeten var ju bara onödig!! I morron blir det ändringar av arbetet (ja visst fick vi lite ändringar - om vi vill) och sedan sitta med på någon opponering... Sedan så, slutar ja!

Kommentarer
Postat av: Linda

VI ÄR SÅ JÄVLA BÄST!!!!

2008-12-08 @ 18:26:36
URL: http://liindak.blogg.se/
Postat av: Anna

Grattis!!!

2008-12-08 @ 19:31:21
Postat av: ida

Grattis!! de lär kännas grymt skönt!!

2008-12-09 @ 09:09:24
Postat av: J

Hehe det gör det verkligen, känns superkul också att den kommer till användning också!

2008-12-09 @ 09:11:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback