Julbord å annat

Ja igår va vi på firmajulfest med massa god julmat,, mmm va gott det va! Å så snapsa å lite sånt med, alldeles gratis:) Mmm, en del konstiga människor mötte vi också .. mkt ska man va med om.. sedan va det ju också dans, tyvärr aningen segt men med bra låtar, dock inga jullåtar vilket va en liten besvikelse, vi gick hem till "svärfar" där vi skulle slafa å gud så gott de va å lägga sig efter att ha gott och frysit minst en halvitmma som vägen tog ca.. !

Fick ett tråkigt sms av mor och jag fick veta att deras vän E har avlidit efter en lång lång kamp mot hennes demoner som  var de ena å de andra, bland annats ms och cancer i typ hela kroppen.. känns jättekonstigt att hon har dött för jag är så imponerad av henne och hennes vilja och kamp att överleva sina sjukdomar, hon har hm hade en jävlar anamma som var så imponerande.. ja tänker på alla människor (däribland jag) som gnäller på att de har ont där och förkylning nu och det är så jobbigt, men tänk då E som tar starka smärtstillande varje dag för att ens orka med livet! Ja man får perspektiv på detta! Även om det känns konstigt och sorgligt att de jävla sjukdomarna bröt ner hennes kropp så pass att hon var tvungen att lämne jordelivet, så känns det ändå.. inte bra utan jag vet inte riktigt hur ja ska säga det, men hon led så fruktansvärt mot slutet och nu slipper hon lida mer så om man ska försöka se på det på den ljusa sidan så slipper hon lida mer... Dock kommer det kännas konstigt av alla berörda parter att hon inte längre finns med oss! R.I.P   E!


I morron gäller det för oss, ja tänker på det jämt ja så det är lika bra att få det överstökat... usch usch... men om 24 timmar är det över..  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback