stor suck

kurserna verkar bra, de ja börjat med i alla fall, men mkt att göra.. värst dock är den lilla trepoängaren! hur svår som helst verkar den vara.. ska ha tenta på den om drygt 5 veckor och gud alltså, våndas redan... kollade gamla tentor nu,,, fattar nada... great...

ja vill inte läsa engelska, kan ja inte bara få va färdig?

Per anders blev idag förvånad över min dialekt, första gången han hörde mig prata svenska när han fick låna en bok av mig:) Tydligen så hörs inte dialekten när vi snackar engelska och det är så sant så!

Tack linda för pengar och böckena och informationen såklart.. vi kommer klara det galant även om vi nu inte får skriva på  c  hm..

nä nu måste ja sätta igång å läsa!

Kram

Kommentarer
Postat av: Linda

självklart kommer vi klara det galant, vilken nivå det än blir =)

2008-04-02 @ 20:31:21
URL: http://liindak.blogg.se
Postat av: j

är man från södern då klarar man allt:)

2008-04-03 @ 07:48:22
Postat av: Linda Nilsson

Hej,.. Får du inte skriva på C-nivå? Jag har inte fått klart för mig vad som gäller men då får väl inte jag det heller?? Hade dock hoppas på det... Ha de bäst, kollar hur du har det här ibland ;)
KRAM Linda N

2008-04-03 @ 13:53:19
Postat av: j till linda N

Hej! Ja tyckte ja såg dig idag? Såg ja rätt tro?
Om du väljer en specialisering som du redan läst a kursen på som svenska, spec a eller So så får du nog skriva. Men ja har ju "breddat" min utbildning och har bara akurser vilket gör att ja inte får ihop tillräckligt med B poäng för att få skriva på c... typ. Men kommer du på mötet nästa onsdag? Hoppas det är super med dig, kan försöka få in en lunch snart tycker ja!

Kram!

2008-04-03 @ 16:54:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback