Grattis mor!

Grattis mamma på födelsedagen!!! Tänker på er, ät mkt tårta!:)

Innan hade ja hur mkt som helst att skriva men nu nada!
Idag har jag och Linda gått och gnällt,, hur det nu lät, men gud vi ska ju skriva exuppsatsen ihop och allt vi ville veta är att vi har tillräcklig behörighet till c nivå,, men nähä ingen på skolan vet? vem ska man fråga? alla slussar oss vidare! till slut blev vi så trötta och då fick stackars studievägledaren ta våra lite upprörda kommentarer och hon såg ledsen och besvärad ut efter det... ja vi vet det är inte hennes fel, men stressad som vi var eller iaf jag, så ville ja från skolan och hem för att plugga och städa, men det hann ja inte idag bara för det... endast städningen..

får bli i  morron ist...

måste också irritera mig på  gamla tantar och gubbar som hela tiden går före i kön!!!! j****igt nochanlant av denna tant som tydligen va fin lärare som går före oss studenter?? nä men just det hon hade bråttom.... jaha men vi då?? trodde hon att vi hade hela dan på oss också elller???? Linda you know what Im talking about!


min grupp försvann också,, en försvann, en hade bokat in ett annat möte!!!! hallå senast igår bestämde vi att vi skulle ses! hur f*n kan man då hinna boka ett annat? dålig stil!!

Nästa vecka är min grupp nr 2 upptagna med att planera ett seminarum som är veckan därpå... när ska vi då hinna skriva skiten? gah!


Våran lärare körde ett rasande tempo idag.. va inte så kul för det va mkt fakta han sa och det kändes som man missade hälften.... jobbigt ... snart kommer tentan också!

nä ni, måste hämta mattterna, städa och laga mat innan det blir kväll.. något plugg blir det inget idag.. för just nu är ja för trött för det!

uppgång tidigt i morron ist...!

Kommentarer
Postat av: Linda

men eller hur?! jäkla kärring alltså.. grr.. haha.. vi skulle fällt henne ;)

2008-04-10 @ 20:29:58
Postat av: sofie

vilken fin tårta du hade gjort.. hoppas den va lika god som den ser ut att vara.

2008-04-11 @ 07:54:13
URL: http://ninjasofiea.blogg.se
Postat av: :)

L: haha vi skulle gjort det så den fina presenten gick sönder moohhahahha!! :)

S: Den va jättegod faktiskt!

2008-04-11 @ 08:12:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback