Grilldag!

Igår var det sol, mycket skönt och vi låg i boulognern och solade och spelade kubb. Men innan dess var vi på stan, Anna, Johanna och jag. Jag letade efter bikini och solglasögon, men hittade bara ett par solglassisar, men inte dåligt det:) Nian har en helmysig ny affär som jag å Johanna blev kära i, men vi verkade nog vara ett par idioter som inte förstod:) Johanna handlade ett å annat, bland annat en picnicfilt som användes i boulognern, naturligvis.
När solen gått ner lite granna, blev det grill hos Elin, vi var väl runt 10-15 pers, som delade på tre engångsgrillar och en liten vanlig grill:) Vårt kött blev aldrig klart, höll ju på att dö av hunger; men till slut blev det klar tecken från grillmästarn.! Å det blev jättegott!
blev även här lite kubbspel, bygglaget vann faktiskt, trots att vi va många fler, men den sidan vi stod på verkar ju vara förlorarsidan för när byggarna fick va på den sidan förlorade dem också! vi skyller på det ialla fall!

efter grill, kubb och glass, skulle vissa till förfest och kåren. vi valde att strunta i kåren men ida, stefan och Linda hängde med mig och Patrik hem och vi spelade Kampen mellan kvinna och man. Vem som vann, behöver ja ju inte berätta. medan vi spelade hade vi matchen mellan Sve-Dan på och vi såg slutminutrarna! Vilka jävla idioter! Först backen i danska laget som med knytnävarna slog till svensken i magen, och sedan den galna huliganen som springer ut och hoppar på domarn!
Ja jösses, men vilken dålig säkerhet de måste haft i Köpenhamn, men tanke på att två till danskar sprang ut på plan, va gjorde vakterna egentligen?

Efter arga muttranden återupptogs vårt spel vem som vann i soffan ochvi tjejer va så upprörda att vi "Lät" killarna vinna:) Säger så ialla fall!

Det va i alla fall en trevlig dag, och det va kul å träffa Ida med, va länge sen!

Nu ska ja nog sola igen, fint väder idag med!

Ciao!

Kommentarer
Postat av: ida

jopp.. de va länge sen sist.. tack för kvällen.. jätteskoj.. kram kram

2007-06-03 @ 20:43:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback